Wonen

Ecologisch wonen te duur? Niet bij Bellefleurs. Onze woonwijk verzoent je groene woondroom met je spaarboekje. Want een duurzame focus betekent niet noodzakelijk een onbetaalbare lening. Te koop of liever hamsterhuren®: alles kan.

Niet duur, wel duurzaam

Wat meteen opvalt in de bouwplannen is dat er veel natuurlijk licht en hogere plafonds zijn voorzien. Daglicht langs meerdere gevels en uitzicht op het omringende groen zorgt voor een aangenaam ruimtegevoel. Zeker in combinatie met de opgetrokken plafondhoogte! Innovatief wonen qua hernieuwbare energie, inplanting, mobiliteit ... Aan elk aspect van toekomstbestendig wonen en leven is hier gedacht. Zo worden er oplaadpunten voor elektrische vervoersmiddelen voorzien. De woningen zelf zullen een E-peil van minder dan E20 hebben.

Wonen én werken op de Bellefleurs-site?

Thuiswerken was de afgelopen jaren een nood, maar in de toekomst blijft het een deugd voor mens en milieu. Ook bij Bellefleurs. Wonen in onze woonwijk en werken op de Mijnpark bedrijvencampus, da’s thuiswerken 2.0: dicht bij huis, maar niet ín huis.

Wonen op maat

Jonge tweeverdieners die zich nestelen in Houthalen-Helchteren kunnen rekenen op een warm onthaal. Als gemeente vol diversiteit, ruimte en toenemende werkgelegenheid heb je hier alle kansen voor je toekomstige gezin; gewoon met z’n tweetjes, of met meer.

Onze verscheidenheid aan appartementen komt tegemoet aan alle doelgroepen: single and ready to settle? Dan vind je hier een betaalbaar één- of tweeslaapkamerappartement. Voor het eerst samenwonen en nog niet veel spaargeld? Dan is hamsterhuren* via Houben iets voor jou. Er worden eveneens appartementen in klassieke huur en verkoop aangeboden.

* Wij bieden de mogelijkheid aan om gebruik te maken van de “Hasterhuur®”-formule. Dit is een vernieuwende formule die het mogelijk maakt om de huishuur als inbreng te gebruiken voor de aankoop van een appartement op de Bellefleurs-site (Residentie Bontanica). Hiervoor werken Houben en Gilen Real Estate samen met het vastgoedbedrijf Watson die het vernieuwend concept aanbiedt.

Kriebelt het om te kopen?

Vul het formulier in en dan contacteren wij je om jouw woongeluk in Bellefleur te bespreken. Zo krijg je als eerste toegang tot het beschikbare koopaanbod en kies je in primeur je nieuwe, groene thuis op deze unieke site.

Contacteer ons